Diensten

Wij kunnen alle voorkomende stuc werkzaamheden en afwerkingen voor u uitvoeren.
Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.


Glad pleisterwerk

Als  u kiest voor glad pleisterwerk kiest u voor gladde/strakke wanden en/of plafonds.

Glad pleisterwerk bestaat uit een systeem van twee lagen waarvan de basislaag tot uit max 6mm gips bestaat. Deze basislaag pleisteren wij extra glad af met een finisher, zodat het gladste resultaat behaald kan worden.

Na gladpleisterwerk en de nodige droging zijn uw wanden klaar om te worden geverfd, of door middel van airless verfspuiten gespoten te worden.


Betonlook (waterdicht stucwerk)

Betonlook is een trendy afwerking die tegenwoordig vaak wordt toegepast, het is robuust, stootvast en makkelijk afneembaar. Doordat het product waterdicht is wordt het veelal toegepast in badkamers, toiletten en keukens en op aanrechtbladen en achter wanden. Zelfs uw salon- eettafelblad kunnen wij voorzien van betonlook! Nog een groot voordeel is dat er geen naden en voegen meer nodig zijn, dit betekend: geen vieze voegen en kitnaden meer!

Wij werken met twee soorten betonlook

- Decoratief: Betoncolori (spatwaterdicht)
- Technisch: Beal Mortex ( 100% waterdicht + toepasbaar op uw vloer)

Voor wanden met een constante waterbelasting adviseren wij altijd Beal Mortex color aan. Betoncolori is een door ons zelf geprefabriceerde betonlook die bestaat uit natuurlijke mineralen en pigmenten dat doormiddel van bindmiddelen als homogene massa verwerkt kan worden. Het grootste voordeel is dat wij u een scherpe prijs kunnen bieden, doordat wij de productie van het materiaal zelf in eigen hand hebben!


Raapwerk

Doormiddel van raapwerk kunnen wij uw scheve muren weer recht en te lood maken en netjes vlak. Raapwerk wordt vaak toegepast in badkamers en keukens, wanneer de oude tegels van de muur zijn gehakt.

Met raapwerk is het mogelijk om sommige delen juist dikker of dunner te smeren dan de rest. De dikte van raapwerk varieert tussen de 7 en 50mm.

Door middel van raapwerk kunnen wij 2 muren weer haaks maken zodat bijvoorbeeld uw hoekkeuken netjes geplaatst kan worden. Raapwerk kan tegelklaar of sausklaar worden opgeleverd.


Sierpleister

De meest voorkomende sierpleister is Spachtelputz. 
Het bestaat uit marmerkorrels en lijm. Na het aanbrengen is het stootvast en elastisch.

Spachtelputz heeft een korrelige structuur en is in verschillende diameters leverbaar (1mm, 1.2mm,1.5mm,2mm).

Spachtelputz kan in alle kleuren worden aangebracht, het voordeel hiervan is dat het niet meer geschilderd hoeft te worden.

Airless verfspuiten

Bij airless verfspuiten wordt de verf onder een druk van meer dan 100 bar zonder toevoeging van lucht (airless) door een spuitnozzle geperst. Door de druk valt de verf uiteen in kleine druppeltjes.

Voordelen van airless verfspuiten

- Een superstrak eindresultaat, doordat er geen structuur van de roller op de muur achterblijft.
- De kwaliteit ten opzichte van rollen is vele malen hoger aangezien er met airless verfspuiten een egale laag aangebracht wordt.
- Er kan in alle kleuren gespoten worden.


Schuurwerk

Schuurwerk is een eindafwerking met een zanderig oppervlakte, waardoor je doormiddel van draaiende bewegingen (halve manen) een schaduweffect creëert. De schuurvorming ontstaat door zilverzand in de mortel.

Schuurwerk is vochtregulerend wat betekend dat het vocht kan opnemen en weer afstaan, daardoor is schuurwerk erg geschikt voor vochtige ruimtes.

Doordat schuurwerk wit opdroogt is schilderen achteraf niet meer nodig. Het is alleen niet stootvast, daarom raden wij u aan alleen voor schuurwerk op uw plafond te kiezen.