Wie zijn wij

Houtgraaf Stucadoors is een vertrouwd bedrijf,
dat zich voornamelijk richt op de particulieren sector. Wij zijn gespecialiseerd in betonlook afwerkingen zoals; Beal Mortex color en Betoncolori.
 

  • Schermafbeelding-2013-09-25-om-14.05.png
Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor glad stucwerk, schuurwerk, sierpleisters, airless verfspuiten ect. Wij zijn enthousiast, voor dat waar we goed in zijn! Uw wanden, plafonds en zelfs vloeren afwerken in het gewenste eindresultaat.

Met onze inzet en ervaring kunnen wij u adviseren over de diverse mogelijkheden. Dit bereiken wij mede dankzij scholing en op de hoogte blijven van de nieuwste trends op ons vakgebied. Doormiddel van een eerlijk advies en heldere afspraken zorgt Houtgraaf Stucadoors voor een strakke planning en een mooi eindresultaat.

Wij doen waar wij het beste in zijn!
  • Luuk-Houtgraaf.png

Luuk Houtgraaf

“Als je iets doet, moet je het goed doen!” Aldus Luuk Houtgraaf, eigenaar van Houtgraaf Stucadoors. Houtgraaf heeft voor zijn vakopleiding stucadoren de opleiding MTS bouwkunde afgerond, maar het stucadoorsvak sprak hem veel meer aan.

‘Tijdens mijn opleiding tot assistent uitvoerder kwam ik vaak met stucwerk in aanraking. Eigenlijk leek me dat veel leuker! Werken met mijn handen om uiteindelijk een ‘product’ af te leveren waar je trots op kunt zijn! Zo gezegd zo gedaan, ik volgde de vakopleiding Stucadoren waarbij ik 1 dag in de week naar school ging en 4 dagen werkte bij een erkend leerbedrijf’.


Tot op de dag van vandaag levert hij met veel plezier vakkundig stucwerk voor zijn klanten. Bij Houtgraaf Stucadoors kunt u rekenen op vakkundigheid, duidelijke communicatie en een leuke samenwerking!


Onze werkwijze

Bij Houtgraaf Stucadoors houden we van duidelijke communicatie en heldere afspraken. Hieronder lichten wij toe hoe wij te werk gaan van begin tot aan de oplevering.

Contact en opname

U neemt telefonische contact met ons op of online via ons contactformulier of het prijsindicatieformulier. Aan de hand van de opgegeven informatie kan er een inventarisatie worden gemaakt van de opdracht. Vaak is het niet mogelijk om een exacte prijs op afstand te geven en is het nodig alvorens de offerte wordt opgemaakt de werkzaamheden eerst te komen bezichtigen.

Offerte en planning

Direct na het contact en de opname kunnen wij u een passende offerte bieden. Als u goedkeuring geeft op de offerte kunnen wij de planning maken om de werkzaamheden uit te voeren.

Uitvoering werkzaamheden

Houtgraaf werkt schoon, netjes en vakkundig. Voor wij beginnen met de voorbehandeling plakken wij eerst alles netjes af. Na de voorbehandeling kunnen wij de hoofdbewerking uitvoeren. Na afloop van de werkzaamheden ruimen wij alles netjes op en voeren alle overgebleven afval af.

Oplevering

Na de uitvoering van de werkzaamheden lopen we samen met u het afgeleverde werk na. Houtgraaf staat altijd voor u klaar ook na de oplevering.


Wij werken met

  • Schermafbeelding-2013-10-09-om-16.45.jpg